Nyheter

Få med deg det siste fra Trygg-Økonomi

Kontakt oss

Autorisert regnskapsbyrå

Godt samarbeid gir god økonomi 

Trygg-Økonomi er et autorisert regnskapsbyrå som hjelper deg og din bedrift med å holde styr på økonomien. Våre dedikerte og kompetente regnskapsførere er her for å utføre tjenestene som er nødvendige for at din bedrift skal fungere så godt som mulig.  Med godt samarbeid mellom oss, våre kunder og samarbeidspartnere, kan vi bringe din bedrift til nye høyder.

Vår hovedsamarbeidspartner er

Logo Tripletex

Hold deg oppdatert

Få et innblikk i arbeidshverdagen vår, se ledige stillinger og få med deg de nyeste oppdateringene fra oss i Trygg-Økonomi.

 

 • 16/04/2024 - Frank Johansen
  Trenger man regnskapsfører i dagens verden?

  Hvem trenger vel regnskapsfører i dag, nå som det finnes så mange brukervennlige regnskapssystemer tilgjengelig på markedet? Det er en smal sak å registrere bilag – men er hele jobben gjort da?

  Les mer
 • økonomi
  11/04/2024 - Frank Johansen
  Administrer bedriftens økonomi mer effektivt | Rådfør deg med en sertifisert regnskapsfører

  Små og mellomstore bedrifter står overfor flere ulike utfordringer når det gjelder økonomistyring. Å sikre en jevn og effektiv drift krever grundig planlegging og kompetanse, spesielt når det gjelder bedriftens økonomi. 

  Les mer
 • Skattefradrag og inntektsfradrag
  14/02/2024 - Frank Johansen
  Skattestrategier for bedrifter | Slik minsker du skattebelastningen

  Som selvstendig næringsdrivende har du rett på fradrag på skatten for en del ulike utgifter som er nødvendige for å holde bedriften din i gang. I denne artikkelen vil vi i Trygg-Økonomi AS gå gjennom noen sentrale begreper hva gjelder å minske skattebelastningen til din bedrift. 

  Les mer
 • Regnskap på kontoret
  05/12/2023 - Trygg-Økonomi AS
  10 gode regnskapstips til små- og mellomstore bedrifter fra Trygg-Økonomi

  Drifter du en liten eller mellomstor bedrift, eller kanskje et enkeltpersonforetak, og trenger noen tips til hvordan håndtere bedriftens regnskap? Gode råd trenger ikke alltid være så dyre. Her kommer 10 grunnleggende fra oss i Trygg-Økonomi.

  Les mer
 • skattemeldingen 2023
  09/11/2023 - Trygg-Økonomi AS
  Dette skal du huske til skattemeldingen 2023

  Skattemeldingen er aldri årets høydepunkt, men det er noe som skal gjøres. Her får du noen råd fra et regnskapskontor i Tromsø om hva du bør huske for skattemeldingen 2023, sånn at gjennomføring går smidig og resultatet blir riktig. 

  Les mer
 • 06/07/2023 - Trygg-Økonomi AS
  Ferie og feriepenger

  Feriepenger er ikke, som noen synes å tro, en gave fra staten, men tjenes opp året før og utbetales i stedet for lønn når man tar ferie.

  Arbeidstakere som ikke jobbet foregående år, har likevel rett til å ta fri, men det blir i så fall uten lønn. Slike arbeidstakere kan derfor som regel la være å ta ut ferie.

  Les mer
 • 12/04/2023 - Trygg-Økonomi AS
  Skatt på utleie av bolig

  Utleie av bolig er det mange som driver med, og ikke alle er klar over at måten man leier ut på kan innebære at virksomheten blir beskattet som næringsvirksomhet.

  Les mer
 • 23/12/2022 - Trygg-Økonomi AS
  Sjekkliste til årsavslutningen

  God planlegging og tett dialog mellom oss og våre kunder er viktig, da det vil bidra til at eventuelle avvik blir håndtert samt at det sikrer en mer effektiv årsoppgjørsprosess. Vi har med hjelp av Regnskap Norge laget en «huskeliste» som er ment til hjelp for våre kunder.

  Les mer
 • 22/11/2022 - Trygg-Økonomi AS
  Halv skatt og gaver i arbeidsforholdet

  Desember er måneden hvor halv skatt, julegaver og julebord er stadig tilbakevendende temaer rundt lunsjbordene i landets bedrifter.

  Les mer
 • 10/11/2022 - Frank i Trygg-Økonomi AS
  Skatteregler ved elbil som firmabil

  Bruker du eller dine ansatte elbil som firmabil? Slik kan du dokumentere strømforbruk som er fradragsberettiget.

  Les mer
 • 09/11/2022 - Trygg-Økonomi AS
  Endring i regelverk

  Regjeringen har endret regelverket for obligatorisk tjenestepensjon. Alle ansatte i privat sektor skal få pensjon fra første krone allerede fra 2022.

  Les mer
 • 08/11/2022 - Trygg-Økonomi AS
  5 kjappe med Frank Odin Landbakk Johansen

  Takk til Frank Odin Landbakk Johansen, daglig leder og autorisert regnskapsfører i Trygg-Økonomi AS, som svarer på denne utgavens 5 kjappe

  Les mer

Vil du vite mer om oss i Trygg-Økonomi?

Kontakt oss gjerne for en hyggelig prat!

Kontakt oss i dag!