Økonomisk rådgiver i Tromsø

Trygg-Økonomi AS

Kontakt oss

Økonomisk rådgiver i Tromsø du kan stole på

Trygg-Økonomi AS er et autorisert regnskapsbyrå lokalisert i Tromsdalen i Tromsø. Vårt mål er å tilby teknisk avanserte løsninger som støtter de økonomiske behovene til små og mellomstore bedrifter, samt å bistå med økonomisk hjelp.

Samarbeid og kommunikasjon er viktige elementer i vår tilnærming som økonomisk rådgiver i Tromsø, noe som sikrer at våre kunder får relevante råd. Med en sertifisering i det skybasert økonomisystemet Tripletex, er vi godt posisjonert for å gi oppdatert og nøyaktig rådgivning.

Som en sentral økonomisk rådgiver i Tromsø, har Trygg-Økonomi fokus på å levere integrerte regnskaps- og økonomiske tjenester. Vårt team jobber dedikert for å støtte bedriftens økonomiske struktur og forvaltning. I et samarbeidsmiljø jobber vi side om side med våre kunder for å gi de beste løsningene til deres unike behov.

Trygg-Økonomi står ut som en dyktig økonomirådgiver i Tromsø med et bredt spekter av tjenester. Vårt team har erfaring fra en rekke bransjer, og med tilgang til moderne digitale løsninger som Tripletex, sikrer vi at vi gir aktuell og presis rådgivning. Videre tilbyr vårt sertifiserte lønnssenter en rekke tilleggstjenester for bedriftens behov, alt fra lønn til HR-relaterte tjenester.

Vi er forpliktet til å gi kvalitetsrådgivning basert på nøyaktighet og forståelse av lokale forhold. Vi samarbeider tett med våre kunder for å kartlegge deres spesifikke behov, og tilbyr skreddersydde løsninger som støtter deres økonomiske mål.

Vårt team med økonomiske rådgivere består av dedikerte og kompetente regnskapsførere klar til å hjelpe deg og din bedrift. Vårt mål er ikke bare å holde styr på tallene, men også å sørge for at din bedrift vokser økonomisk gjennom et sterkt samarbeid.

Vår tilgang til Tripletex systemet sikrer at du har en fullstendig og oppdatert oversikt over din økonomi. Samtidig tar vi oss av offentlige frister, så du kan fokusere på det du gjør best - å drive din bedrift. Vær trygg på at når du velger Trygg-Økonomi, velger du den beste økonomiske rådgiver i Tromsø.

Få hjelp med økonomien

Vi vektlegger nøyaktighet, faglig tyngde og gode tekniske løsninger i arbeidet vårt, når vi bistår med økonomisk veiledning og rådgivning.  

Vi ønsker å fremstå som et ledd i verdikjeden til bedriften din, og har derfor stort fokus på godt samarbeid med våre kunder. Kundenes tillit er vår motivasjon og viktigste kapital.

Medlem av

Logo Tripletex Logo - Regnskap Norge

Tilbakemelding fra våre kunder

Nå har jeg benyttet meg av Trygg Økonomi sine tjenester i over 1 år, og har fått tid å evaluere gjennom et innholdsrikt år!
Jeg vil på det varmeste anbefale dette firmaet - de BRYR seg om regnskap, de bryr seg om å gjøre en god, korrekt, nøyaktig og rettferdig jobb!
De holder avtaler og tidsfrister, og strekker seg for å levere!!
Det kjennes veldig trygt og godt å bruke Trygg Økonomi- helt rett navn på firmaet!!
Veldig glad jeg «fant» dere!!

Linda

Vi i Northern Yachting bruker Trygg Økonomi til regnskapet vårs, og kunne ikke vært mer fornøyd! Får alltid kjapt svar om det er noe vi lurer på, og de gjør jobben på en ryddig og ordentlig måte. Anbefaler Trygg Økonomi på det sterkeste!

Frøydis Enga

Vi bruker Trygg-Økonomi til regnskapet i bedriften. Kjempe fornøyd, anbefaler dersom du vil ha god orden på regnskapet i din bedrift!

Nora Guttormsen

Trygg-Økonomi ivaretar mine selskap på en trygg måte. Anbefaler de til de som trenger en regnskapsfører.

Jarle Johansen

Nøyaktighet, rask tilbakemelding og kompetans innen fagområdet.

Tuptim Ropjukwat

Den beste regnskapsføreren i Tromsø! Vi er svært fornøyd med Trygg Økonomi, og vi kan virkelig anbefale de. Rask og profesjonell kundeservice, samt meget god oppfølging. Navnet Trygg Økonomi gjenspeiler mitt syn på denne regnskapsbyrået.

Håkon Enga

Super fornøyd

Silje-Therese Johansen
 

«Trygg-Økonomi er et hyggelig og samarbeidsvillig regnskapsbyrå med gode rutiner»

Møt våre regnskapsmedarbeidere

Frank Odin Johansen

Frank Odin Johansen

Daglig leder og statsautorisert regnskapsfører

Frank Odin tok økonomiutdanning ved høgskolen i Tromsø med påfølgende utdanning som privatist. Han ble autorisert i 2003 og har drevet egen regnskapsvirksomhet i snart 20 år.

974 75 000
frank@trygg-okonomi.no

Daniel Johansen

Daniel Johansen

Statsautorisert regnskapsfører

Daniel har en treårig bachelor innen økonomi og administrasjon fra Universitetet i Tromsø samt fagbrev i kontorfag. Han har vært tilknyttet firmaet siden 2014 og har dermed allerede 8 års erfaring. Daniel ble autorisert 14.09.2021

924 43 322
daniel@trygg-okonomi.no

Simon Johansen

Simon Johansen

Regnskapsfører

926 92 366
simon@trygg-okonomi.no

Anita Jensen

Regnskapskonsulent

77 67 22 21
924 34 999
anita@trygg-okonomi.no

Du finner oss i

NOVA-bygget

Solstandvegen 19

9020 Tromsdalen

Tromsø