Regnskapskontor Tromsø

Den ideelle samarbeidspartner for din bedrift

Vi tilbyr et bredt spekter innen regnskaps- og økonomiske tjenester

Be om pristilbud

Våre regnskapstjenester inkluderer

Regnskap

Som et regnskapskontor i Tromsø, hjelper vi små og mellomstore bedrifter med regnskapet ved hjelp av det sømløst helintegrerte regnskapssystemet Tripletex.

Bruk mobiltelefonen til å ta bilde av kvitteringer og utlegg, og godkjenne betalinger som vi har sendt til banken. EHF-faktura lastes automatisk opp til bokføring, og nærmest samtidig som du registrer salg i kassasystemet oppdateres dette i regnskapet.

Årsregnskap

Skatte og regnskapsregler endres stadig vekk, og vi i Trygg-Økonomi holder oss oppdatert ved kurs, intern opplæring og veiledning. Slik kan du være trygg på at vårt regnskapskontor i Tromsø utarbeider en korrekt årsavslutning for deg og din bedrift.

En av dine gevinster ved å utnytte Tripletex sine automatiserte løsninger er at årsoppgjøret vil være ferdig før de offentlige fristene. Du kan tidlig nyttiggjøre det avlagte årsregnskapet til framtidige økonomiske handlinger.

Lønn

Regelverket omkring lønn er komplisert og er i stadig endring. Vi anbefaler derfor å overlate noe av lønnsarbeidet til vårt regnskapskontor i Tromsø. Med Tripletex-appen kan du enkelt lage reiseregninger, utlegg og føre timer, samt holde oversikt over tidligere lønnslipper. Timene dine summeres automatisk til ukeoversikten, og du får varsel når lønnslippen er klar.

Kjøregodtgjørelse ordnes raskt og smidig fra mobilen. Start reisen i appen, og la den beregne godtgjørelse og bompenger. Tripletex husker dine sist brukte steder og detaljer, slik at alt går raskt og smidig.

 • Overføring av lønn til skattetrekkskonto og de ansattes konto.

 • Terminoppgaver.

 • Månedlig rapportering (a-ordningen).

Visste du at …

 

Tripletex-appen er gratis for alle våre Tripletex kunder?

Fakturering

Når du registrerer timene dine i Tripletex-appen, blir disse timene også registrert på ordren til din kunde. Før timene regelmessig, slik at de mest brukte aktivitetene dine alltid ligger fremme og du kan registrere timene i en rekordfart. Når du skal fakturere er det bare å åpne appen for å kontrollere at du har fått med deg alle timer og varer som skal utfaktureres. Så er det bare å generere faktura, velg mellom eFaktura, Vipps, EHF, eller e-post. Vi som regnskapskontor i Tromsø overvåker fakturaen og sender purring, samt sender til inkasso når dette er nødvendig. I Tripletex har vi også løsning for salg av fordringer.

Dette oppnår du:

 • Faktureringsjobben hoper seg ikke opp.

 • Du får løpende oversikt over dine fakturaer og hva som er betalt.

 • Tidlig innbetaling av fordring.

Selskapsetablering

Vårt regnskapskontor i Tromsø gir råd om valg av selskapsform, som for eksempel AS, ANS, DA, eller enkeltpersonsforetak. Vi utarbeider vedtekter, stiftelsesdokumenter, registrering i aktuelle registre og andre nødvendige dokumenter.

Ved økonomiske, strategiske eller andre omstillinger som bedriften står overfor, bidrar vi med informasjon gjennom regnskapsanalyse, som kan brukes til å sammenligne bedriften din med bransjestandardene.

Budsjettering

Det å planlegge økonomiske handlinger og transaksjoner for kommende år kan være svært vanskelig og utfordrende. Et pålitelig budsjett er et viktig styringsverktøy for bedriften. Et kvalitetssikret budsjett vil være vel så nyttig som et avlagt regnskap som beslutningsgrunnlag. Et budsjett kan måles mot bokført regnskap, og på den måten vil ledelsen på et tidlig tidspunkt kunne gjennomføre tiltak for å oppnå ønsket målsetting. Tar man de ansatte med på budsjettprosessen vil det i seg selv kunne bidra til økt motivasjon.

Som regnskapskontor i Tromsø budsjetter vi basert på historiske tall samt informasjon om forventninger som ligger til grunn for det kommende året.

Hvorfor velge et regnskapsbyrå?

I en verden hvor økonomisk presisjon og pålitelighet er avgjørende, står Trygg Økonomi frem som ditt foretrukne regnskapsbyrå. Basert i hjertet av Tromsø, tilbyr vi skreddersydde regnskapsløsninger som passer perfekt for både små og store bedrifter. Enten du driver enkeltpersonforetak eller aksjeselskap, forstår vi viktigheten av nøyaktig og effektiv økonomistyring.

Hva gjør våre tjenester unike?

Lokal ekspertise med en global visjon

Som et ledende regnskapsbyrå i Tromsø og Troms, kombinerer vi lokal markedskunnskap med global økonomiforståelse. Dette gjør oss unikt posisjonerte til å håndtere ditt regnskap med ekspertise og innsikt.

Skreddersydd prising: Regnskapsfører-pris tilpasset deg

Hos Trygg Økonomi forstår vi at hver virksomhet er unik. Derfor tilbyr vi fleksible priser på regnskapsføring. Enten du søker etter fastprisregnskap, timepris for regnskapsfører, eller skreddersydde løsninger for enkeltpersonforetak regnskap, kan vi tilby konkurransedyktige priser.

Våre regnskapstjenester

Fra grunnleggende til komplekse regnskapsbehov

Vi dekker et bredt spekter av regnskapstjenester. Fra grunnleggende bokføring til kompleks økonomisk rådgivning, vårt team av erfarne regnskapsførere står klare til å assistere deg. 

Våre tjenester inkluderer:

 • Regnskap for enkeltpersonforetak og aksjeselskap

 • Årsregnskap

 • Håndtering av lønn

 • Fakturering

 • Selskapsetablering

Ofte stilte spørsmål

Hva koster regnskapsfører hos Trygg Økonomi?

Våre priser er skreddersydde til dine behov. Vi tilbyr både fastpris og timepris-alternativer, samt spesialtilpassede pakker for enkeltpersonforetak og aksjeselskap. Kontakt oss for en uforpliktende samtale 

Kan dere håndtere regnskap for enkeltpersonforetak?

Ja, vi tilbyr fullstendige regnskapstjenester for enkeltpersonforetak, inkludert bokføring, skatterådgivning og årsoppgjør.

Tilbyr dere online regnskapstjenester?

Absolutt! Vi tilbyr moderne, digitale regnskapstjenester som lar deg holde oversikt over økonomien din hvor som helst og når som helst.

Trenger du hjelp til regnskapsarbeid i din bedrift?

Kontakt vårt regnskapskontor i Tromsø for en hyggelig prat og et uforpliktende tilbud.

Kontakt oss i dag!